Massage

  • Specifik massage
  • Bindevævsmassage
  • Dyb tværmassage
  • Triggerpunktmassage
  • Helkropsmassage
  • Afspændingsmassage
  • Cupping

Muskelspændinger

Muskelspændinger er noget, vi alle døjer med i tide og utide. De stammer som regel fra dårlige arbejds- og sovestillinger, stress, overtræning eller forkerte træningsteknikker samt dårlig kropsholdning. F.eks. kan spændinger i nakken bl.a. opstå i forbindelse med computerarbejde, hvor du kan have tendens til trække skuldrene op. Hvis der ikke gøres noget ved dem, kan det resultere i yderligere smerte i form af hold i nakken eller spændingshovedpine. Rygsmerter er almindelige, og kan opstå grundet muskelspændinger. Stillesiddende arbejde og belastende arbejdsstillinger kan få musklerne i ryggen til at spænde op og derved udløse smerter, som kan have en negativ indflydelse på din bevægelse.

Triggerpunkter

Triggerpunkter er punkter som findes i hele kroppen hos alle, og de bliver som regel aktiveret ved muskelspændinger, hvorved musklen forkortes og bidrager yderligere til spændingerne. Triggerpunktsmassage kan derfor have en rigtig god effekt ved behandling af muskelspændinger.

Sportsmassage

Folk der har fået sportsskader kan også med fordel benytte sig af sportsmassage. Massage af vævet omkring stedet, hvor skaden er, kan være med til at reducere smerter. I kroppen bliver der ophobet affaldsstoffer og mælkesyrer, når musklerne bliver brugt, uden der bliver tilført tilstrækkeligt med ilt. Med fysiurgisk massage / sportsmassage er det muligt at modvirke dette ved at sørge for en ordentlig gennemstrømning af blod.

Med en fysiurgisk massage / sportsmassage vil din krop skille sig af med affaldsstoffer, og blodet vil få tilført ilt og næring. Resultatet i sidste ende er en sundere krop og en bedre følelse af velvære.

Har du en akut skade?

Rring til mig på 20 32 99 09 – så finder vi en løsning på dette.